perjantai 14. joulukuuta 2012

Allekirjoitukset Jäähallin puoltokirjeessä

Hankkeen alkupuolen puoltokirjelmän allekirjoitukset ja niiden käyttäminen hallia puoltavina argumentteina ovat herättäneet runsaasti spekulaatioita keskustelupalstalla. Lähetin 14.12.2012 allaolevan viestin yhtä lukuunottamatta kaikille allekirjoituksensa antaneille.

------

Hei,

Olette vuonna 2009 allekirjoittaneet Kaarela-Seuran laatiman puoltokirjeen Karhu-kissat ry:n ajamasta hallihankkeesta.

http://kaarelanjaahallihanke.blogspot.fi/2012/11/2532009-kaarela-seuran-puoltokirje.html

Olen ruvennut keräämään Kaarelan jäähallihanketta koskevaa aineistoa blogiin, ja 2009 kerätyn puoltolistan nimet ovat herättäneet runsaasti spekulaatiota siitä, puoltaisivatko kyseiset tahot hanketta nykyisessä muodossaan. Keskustelupalstoilla on myös kyselty joidenkin allekirjoitusten luonnetta, onko allekirjoitukset annettu henkilönä vai nimen jälkeen mainitun seuran nimissä?

Ajattelin että helpoin tapa ottaa asiasta selvää on kysyä suoraan asianosaisilta. Tämä viesti on lähetetty yhtä lukuunottamatta kaikille allekirjoituksensa antaneille.

Tulen myös julkaisemaan tämän sähköpostin sekä kantansa esiin haluavien kommentit blogissani, jos et halua nykyistä mielipidettäsi julkiseen jakeluun niin mainitsethan siitä!

1.Allekirjoititko alkuperäisen puoltokirjelmän taustaryhmäsi nimissä vai henkilönä?
2.Puoltaisitko hanketta sen nykymuodossa?
3.Muita kommentteja hallista tai hankkeesta?

-----

Vuonna 2009 hanketta kaavailtiin olemassa olevan urheilukentän päälle, lopetuslistalla olevan koulun tontille. Halliin kaavailtiin tiloja myös ei-jääurheilijoille.

Tällä hetkellä hanke on edennyt kaavaluonnoksiin asti ja tontti on vaihtunut viereiseen, moottoritien suoja-alueena toimivaan metsikköiseen tonttiin. Halliin ei myöskään ole enää suunnitteilla kuin kuntosali ja pieni voimistelusali jääharrastajien lämmittelyä varten.

Tarkempia faktoja, lausuntoja sekä aikajanan hankkeesta löytää blogista. Kävijämäärät ovat olleet pienessä kasvussa avaamisesta lähtien, joten tässä on nyt hyvä mahdollisuus tuoda kantansa esiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua, lähetäthän kommenttisi vain kerran.